Ons verhaal: Een vertrouwd gezicht van begin tot eind.

Doordat wij met gespecialiseerd team werken met ruim 20 jaar ervaring weten wij wat klanten verwachten en leveren een totaaloplossing voor elk project en bieden u advies van begin tot eind. Wij leggen vloeren voor particuliere klanten maar ook voor projecten kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring in deze branche heeft ons geleerd wat het belang is van een goede vloer en passend interieur.

Lees verder

Door plezier in het vak wat wij met grote ambitie uitdragen, gaan wij altijd voor een uitmuntend eindresultaat.

Gabri woning- & projectinrichting

Doordat wij met gespecialiseerd team werken met ruim 20 jaar ervaring weten wij wat klanten verwachten en leveren een totaaloplossing voor elk project en bieden u advies van begin tot eind. Gabri levert vloeren & raamdecoratie voor elk project en bieden u het gemak van werken met één team. Wij leggen vloeren voor particuliere klanten maar ook voor projecten kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring in deze branche heeft ons geleerd wat het belang is van een goede vloer en passend interieur.

Verhuizen of uw interieur vernieuwen gebeurt niet ieder jaar. Het is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Wij kunnen meer betekenen dan dat u in eerste instantie zou verwachten. Onze drijfveer is het vereenvoudigen van uw keuzes zodat u met veel plezier wordt begeleid in het maken van beslissingen. Een weloverwogen advies geeft jaren plezier van de verandering in uw woning.

Als u met vertrouwen een beslissing heeft gemaakt kunnen wij onze vakmensen aan het werk zetten. Wij nemen de leiding in handen om de planning zo goed mogelijk af te stemmen en te bewaken. Eén team maakt dat het proces overzichtelijk verloopt. Levertijden worden bewaakt en er is geen verlies van tijd. Alles wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd door onze ambitieuze vakmensen.

Bekijk ook onze showroom
Wij leggen vloeren voor particuliere klanten maar ook voor projecten kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring in deze branche heeft ons geleerd wat het belang is van een goede vloer en passend interieur.

Gabri woning- & projectinrichting

Vloeren
Vloeren Collectie
Gordijnen
Gordijnen Collectie
Rolgordijnen
Rolgordijnen Collectie
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen Collectie
Plisségordijnen
Plisségordijnen Collectie
Duette®Shades
Duette®Shades Collectie
Jaloezieën
Jaloezieën Collectie
Horren
Horren Collectie
Gabri Home Collectie
Showroom De Eem 13, 8253 PM Dronten

Volg ons op Social Media