PVC Vloeren Dronten

Top kwaliteit PVC Vloeren in de omgeving van Dronten, Flevoland

Gabri PVC Vloeren Dronten

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout of steen. De vloer bepaalt direct de totale sfeer van een ruimte in een leefomgeving.

Naast dat PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn PVC vloeren ook nog eens heel stil én waterbestendig. Met ons uitgebreide aanbod in onze showroom Dronten vind je altijd een vloer die bij je past!

  • Dé duurzame keuze op het gebied van vloeren
  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • Weinig onderhoud en eenvoudig te reinigen
  • Minimaliseerd contactgeluiden
  • Wij leggen zelf de vloeren
Bekijk onze top merken

Waarom een PVC Vloer?

Pvc is een materiaal dat heel geschikt is voor op de vloer. De pvc vloeren minimaliseerd contactgeluiden en zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn pvc vloeren zeer hygiënisch, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De pvc vloeren van Gabri hebben de mooiste prints en een voelbare structuur, zodat het pvc laminaat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Sinds pvc vloeren nauwelijks meer van echt hout en steen te onderscheiden zijn kiezen consumenten steeds vaker voor een pvc vloer. Ze worden in het hele huis gebruikt, bijvoorbeeld als badkamer vloer, keukenvloer of woonkamer vloer. Dat komt omdat pvc vloeren ten opzichte van vloertypen zoals hout, laminaat en vloerzeil een aantal voordelen hebben. Zo zijn pvc vloeren vochtbestendig, geluiddempend, gemakkelijk in onderhoud, geschikt voor vloerverwarming.

Bekijk onze top merken
Gabri PVC Vloeren Dronten

Advies nodig? Bel 0321 785 706 en bezoek onze showroom in Dronten.
Onze showroom in Dronten staat op afspraak tot uw beschikking zodat wij de tijd kunnen nemen voor uw bezoek. Onze showroom bevindt zich op de eerste etage.