Alle Top Merken

Wij werken met hoogwaardige merken voor het mooiste eindresultaat.

Lees verder
Top Merk: Gabri Home Collectie

Gabri Home Collectie

Ben je op zoek naar een natuurgetrouwe houten vloer, maar zonder de nadelen van deze materialen? Dan bieden de PVC vinylstroken van onze Home Collection een uitkomst!

De hoogwaardige vinylcollectie van Gabri Home Collection bestaat uit meer dan honderd designs van natuurgetrouw hout. Lange brede planken met of zonder groef of planken met een eigentijdse visgraat. Door de embossing zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De stroken laten zich mooi combineren met de stoere betontegels uit de collectie.

Producten pagina
Top merk: TFD Floortile

TFD Floortile PVC

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product wat wij gebruiken!

TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. TFD heeft gekozen voor een productieproces waarbij duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu hoogste prioriteit hebben. De pvc planken zijn in 2 varianten. Ze zijn 2,5 mm dik met een toplaag van 0,55 mm en 3,0 mm dik met een toplaag van 0,7 mm. De vloeren zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

De PVC vloeren collectie van TFD Floor Tile kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: MFLOR PVC

MFLOR PVC

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn de PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Bij mFLOR gaan ze niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Ze kiezen altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De samenstelling van het product vinden ze minstens zo belangrijk. Om die reden gebruiken ze bij mFLOR alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies.

De PVC vloeren collectie van mFLOR kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: Castell PVC

Castel PVC

Castell vloeren zorgen voor karakter en zijn bovendien uniek in kwaliteit en prijs.

Alleen de zuiverste PVC en daarbinnen de hoogste A+ klasse kwaliteit is goed genoeg voor Castell. Door gebruik te maken van duurzame grondstoffen bieden we een kwalitatief hoogwaardig product waar we altijd minimaal 10 jaar garantie op leveren.

De PVC vloeren collectie van Castel kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: Vivafloors PVC

Vivafloors PVC

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven.

Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

De PVC vloeren collectie van Vivafloors kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: Forbo Marmoleum

Forbo Marmoleum

Marmoleum op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Op Marmoleum kun je helemaal je gang gaan en je impulsieve zelf zijn.

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content.

De vloeren collectie van Forbo Marmoleum kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top Merk: Laminaat.

Laminaat.

Eiken laminaat in vele soorten en maten, passend bij iedere woonstijl. Met gebruiksklasse 32 en 7 of 8 mm dik. Vlak of met vellingkant, voor ieder wat wils voor een vriendelijke prijs! Bekijk de collectie!

Top Merk: Douwes Dekker

Douwes Dekker

Met Douwes Dekker haal je echt karakter in huis.

Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past!

Top merk: Sfeerplinten

Sfeerplinten

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit uw ruimte in zijn geheel groter en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren gemakkelijk achter de plinten weggewerkt worden. Het ruime assortiment van Gabri biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

Top merk: Hamat

Hamat Schoonloopmatten

Hamat schoonloopmatten bieden de beste binnenoplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree. Hamat biedt voor ieder segment een brede collectie.

Hamat is al ruim 20 jaar de specialist in het ontwikkelen en produceren van vloer- en entreezones. Hamat produceert en levert matten, tapijt, karpetten, kunstgras en pvc, werkt met de modernste productiemethode.

Advies nodig? Bezoek onze showroom in Dronten of Bel 0321 785 706

Onze showroom is momenteel 3 dagen per week geopend
Donderdag 9.30 - 16.30
Vrijdag 9.30 - 16.30
Zaterdag 10.00 - 16.00