Alle Top Merken

Wij werken met hoogwaardige merken voor het mooiste eindresultaat.

Lees verder
Top Merk: Gabri Home Collectie

Gabri Home Collectie

Ben je op zoek naar een natuurgetrouwe houten vloer, maar zonder de nadelen van deze materialen? Dan bieden de PVC vinylstroken van onze Home Collection een uitkomst!

De hoogwaardige vinylcollectie van Gabri Home Collection bestaat uit meer dan honderd designs van natuurgetrouw hout. Lange brede planken met of zonder groef of planken met een eigentijdse visgraat. Door de embossing zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De stroken laten zich mooi combineren met de stoere betontegels uit de collectie.

Producten pagina
Top merk: TFD Floortile

TFD Floortile PVC

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product wat wij gebruiken!

TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. TFD heeft gekozen voor een productieproces waarbij duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu hoogste prioriteit hebben. De pvc planken zijn in 2 varianten. Ze zijn 2,5 mm dik met een toplaag van 0,55 mm en 3,0 mm dik met een toplaag van 0,7 mm. De vloeren zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

De PVC vloeren collectie van TFD Floor Tile kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: MFLOR PVC

MFLOR PVC

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn de PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Bij mFLOR gaan ze niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Ze kiezen altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De samenstelling van het product vinden ze minstens zo belangrijk. Om die reden gebruiken ze bij mFLOR alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies.

De PVC vloeren collectie van mFLOR kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: Expona PVC

Expona PVC

De PVC vloeren van Expona zijn de ‘groenste’ vloeren op Nederlandse bodem. Ze bestaan voor 14% uit gerecycled materiaal. Bovendien zijn ze geproduceerd met biologische weekmakers. Dat maakt de Expona-vloeren uitzonderlijk duurzaam.

Overigens is Expona niet alleen duurzaam, maar ook erg mooi. Dankzij de unieke fototechnische reproductie hebben ze een verrassend natuurlijke uitstraling. Expona vloeren zijn extreem onderhoudsvriendelijk. Door de hoge stroefheidsklasse en slijtvastheid zijn Expona PVC Vloeren bij uitstek geschikt voor intensief gebruik (zowel in zakelijke projecten als voor woongebruik).

De PVC vloeren collectie van Expona kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top merk: Forbo Marmoleum

Forbo Marmoleum

Marmoleum op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Op Marmoleum kun je helemaal je gang gaan en je impulsieve zelf zijn.

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content.

De vloeren collectie van Forbo Marmoleum kunt u vinden in onze showroom in Dronten.

Top Merk: Laminaat.

Laminaat.

Eiken laminaat in vele soorten en maten, passend bij iedere woonstijl. Met gebruiksklasse 32 en 7 of 8 mm dik. Vlak of met vellingkant, voor ieder wat wils voor een vriendelijke prijs! Bekijk de collectie!

Top Merk: Douwes Dekker

Douwes Dekker

Met Douwes Dekker haal je echt karakter in huis.

Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past!

Top merk: SmartStrand

Smartstrand Tapijt

SmartStrand is de revolutionaire ontwikkeling op tapijtgebied. Deze luxueuze vloerbedekking is vervaardigd met een ijzersterk garen gemaakt van de suikers uit maïs en van polyester. Hierdoor is SmartStrand tapijt duurzaam én vlekbestendig.

Met de superieure grondstoffen en technologie biedt SmartStrand tapijt u namelijk het gemak van ‘easy to clean’. Want zelfs moeilijke vlekken zoals mosterd en rode wijn kunnen eenvoudig worden verwijderd met warm water en een klein beetje vloeibare handzeep.

Top merk: Sfeervol Wonen

Sfeervol Wonen Tapijt

Sfeervol Wonen tapijt is een eigentijdse collectie tapijt van gebroeders Willard. Van modern tot klassiek, van lussenpool tot gesneden pool, de collectie van Sfeervol Wonen tapijt biedt voor ieder wat wils.

Is geschikt voor zwaar woongebruik en voor zwaar projectgebruik. Naast kamerbreed wordt tapijt ook veel toegepast als vloerkleed op maat, bijvoorbeeld voor een stijlvol en comfortabel wooneiland.

Top merk: Sfeerplinten

Sfeerplinten

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit uw ruimte in zijn geheel groter en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren gemakkelijk achter de plinten weggewerkt worden. Het ruime assortiment van Gabri biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

Top merk: Hamat

Hamat Schoonloopmatten

Hamat schoonloopmatten bieden de beste binnenoplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree. Hamat biedt voor ieder segment een brede collectie.

Hamat is al ruim 20 jaar de specialist in het ontwikkelen en produceren van vloer- en entreezones. Hamat produceert en levert matten, tapijt, karpetten, kunstgras en pvc, werkt met de modernste productiemethode.

Advies nodig? Bezoek onze showroom in Dronten of Bel 0321 785 706

Onze showroom is momenteel 3 dagen per week geopend
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 16.00